Bijbaan bedrijfskune Eindhoven

Je bent op zoek naar een bijbaan bedrijfskunde in Eindhoven. Hieronder vind je een overzicht met alle bedrijfskundige bijbanen in Eindhoven die we je nu al kunnen aanbieden. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Do'nt be sad! Wekelijks komen er namelijk 50 nieuwe bijbanen bij.

Jouw bijbaan bedrijfskunde in Eindhoven snel gevonden

Naast de waardevolle ervaring die je op doet bij een bedrijfskunige bijbaan in Eindhoven verdien je ook nog een lekker centje bij. Wij vinden dat jij, met jouw frisse blik, een relavante bijdrage levert voor elk bedrijf. Daar mag wat tegenover staan, jij gaat mininaal €10 per uur verdienen bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Eindhoven. Klinkt dit goed? Geef hieronder makkelijk aan of jij een van deze bijbanen interessant vindt, dan regelen wij dat jij op sollicitatie mag. Ook daar zullen wij jou natuurlijk goed op voorbereiden, en wij weten zeker: jij scoort die bedrijfskundige bijbaan in Eindhoven!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.