Bijbaan Financiële administratie

Bijbaan fiscaal of boekhouding

Dit ga je leren

Ben jij geïnteresseerd in finance en zoek jij een leuke bijbaan of meewerkstage? Lees dan snel verder.

Dit bedrijf is opzoek naar een medewerker/meewerkstagiaire op de salarisadministratie. Je gaat aan de slag op de fiscale- of boekhoudingafdeling van de organisatie en wordt begeleidt door professionals. Je krijgt verantwoordelijkheid over de tijdige periodieke verwerking van de salarisadministratie van de klanten die werken in verschillende bedrijfstakken. Hierbij zal je ook klantcontact onderhouden en de klanten adviseren op het gebied van geautomatiseerde salarisverwerking en personeels‐ en organisatiezaken.
Je zal denken in oplossingen en let hierbij voortdurend op de verbetering in procesgang. Het is dus belangrijk dat je mee kan denken met het bedrijf.

Naast dat je het aanspreekpunt bent voor de klanten betreft personeel gerelateerde zaken zal je met de volgende werkzaamheden aan de slag gaan:
‐ Het maandelijks verzorgen van de salarisadministraties en aangiftes loonheffingen;
‐ Het ontzorgen van de klant op personeelsgebied (opstellen van arbeidscontracten, verzorgen van aan‐ en afmeldingen van werknemers bij diverse instanties);
‐ Het bijhouden en tijdig verwerken van wijzigingen uit de diverse cao’s en bedrijfsregelingen;
‐ Het controleren van de inhouding en afdracht van pensioenen en sociale lasten.

Wil jij graag veel ervaring opdoen in de fiscale sector bij een super leuk bedrijf? Neem dan snel contact met mij op of reageer op de vacature!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw rooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij verantwoordelijk. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

Je bent een gemotiveerde, gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken houdt en die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in administratie en belastingadvies en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Gezellig en informeel
local_bar
Borrels