15 bedrijfskunde bijbanen in Leiden voor jou gevonden

Bijbaan bedrijfskunde Leiden

Je bent op zoek naar een bijbaan bedrijfskunde in Leiden. Volgens ons een top idee! Jij gaat relevante ervaring op doen in jouw toekomstige werkveld en daarnaast verdien je nog een lekker centje bij ook! Naast die ervaring en waardevolle aanvulling van je cv garanderen wij altijd minimaal €10 salaris per uur.

Jouw bedrijfskundige bijbaan in Leiden zo gevonden

Hieronder vind je een overzicht van alle bedrijfskundige bijbanen in Leiden die we je nu al kunnen aanbieden. Maar mocht jouw droombaan er nog niet tussen staan? Wees niet getreurd. Onze accountmanagers zorgen dat er wekelijks 50 nieuwe vacatures online komen. Om als eerste op de hoogte te zijn is het slim om je alvast gratis en vrijblijvend in te schrijven bij StudentenBureau. Ons doel is om jou zo snel mogelijk aan de slag te krijgen bij de leukste bedrijfskundige bijbaan in Leiden. Dat gaat ons samen zeker lukken!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.