Bijbaan bedrijfskunde Arnhem

Je bent op zoek naar een bijbaan bedrijfskunde in Arnhem. Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Wij helpen je graag met het vinden van jouw droombaan! Als student met een studiegeralteerde bijbaan doe je relevante ervaring op voor later. Maar daarnaast kan jij ook een waardevollle toevoeging zijn voor elk bedrijf, je hebt tenslotte een jonge, frisse blik en een objectieve kijk naar de organisatie. Zo kom jij misschien wel op ideëen waar andere werknemers niet op zouden komen.

Jouw bijbaan bedrijfskunde in Arnhem zo gevonden

De input die jij geeft voor een bedrijf mag volgens ons niet onbeloond blijven. Wij vinden dat jij minimaal €10 salaris per uur moet verdienen bij jouw bedrijfskundige biijbaan in Arnhem. Al zin om aan de slag te gaan? Bekijk hieronder het overzicht met de bedrijfskundige bijbanen in Arnhem die we jou nu al kunnen bieden. Nog niet tevreden? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in! Wekelijks komen er 50 nieuwe vacatures bij!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.