Bijbaan bedrijfskunde Tilburg

Je bent opzoek naar een bedrijfskundige bijbaan in Tilburg. Kijk, jij weet waar je zijn moet! Wij kunnen jou namelijk snel helpen met een bedrijfskundige bijbaan in Tilburg die echt bij jou past. Wij geloven dat wanneer een student op de juiste plek zit, hij of zij meerwaarde bied voor een bedrijf. Jij hebt tenslotte een frisse, jonge blik.

Jouw bedrijfskunde bijbaan in Tilburg snel gevonden

Naast dat wij je helpen met het zoeken naar een bedrijfskundige bijbaan in Tilburg, doen wij graag nog veel meer voor je. Zo bereiden we jou voor op je sollicitatie, geven we tips over je cv en begeleiden we je wanneer je eenmaal van start bent gegaan bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Tilburg. Klinkt jou dit goed in de oren? Bekijk dan hieronder het overzicht met vacatures, wie weet zie jij hier jouw droombaan al tussen staan. Maak zeker ook een account aan bij StudentenBureau, hier kun je aangeven wanneer jij graag wil beginnen bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Tilburg. Wij kunnen dan op tijd contact met je opnemen, bijvoorbeeld in de vorm van een belletje of appje!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.