Bijbaan bedrijfskunde Nijmegen

Je bent op zoek naar een bijbaan bedrijfskunde in Nijmegen. Wat leuk dat je hier bent! Wij helpen je natuurlijk graag met deze zoektocht, dit doen wij als sinds 1998. Wij geloven dat wanneer jij op de juiste plek zit je meerwaarde biedt voor een bedrijf. Wij bemiddelen jou persoonlijk en zorgen dat jij aan de slag kan bij de leukste bedrijfskundige bijbaan in Nijmegen.

Jouw bijbaan bedrijfskunde in Nijmegen zo gevonden

Naast dat wij willen dat jij je happy voelt op de werkvloer, vinden wij het ook belangrijk dat jij voor jouw inzet beloond wordt. Wij garanderen minimaal €10 salaris per uur. Dit is natuurlijk lekker meegenomen, maar denk ook eens aan de waardevolle ervaring die jij op doet bij een bedrijfskundige bijbaan in Nijmegen. Je hebt een streepje voor op jouw medestudenten, wat bijdraagt aan meer kansen op de arbeidsmarkt. Ben jij al enthousiast? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in, dan ga jij binnekort aan de slag bij jouw bijbaan bedrijfskunde in Nijmegen.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.