13 bedrijfskunde bijbanen in Amsterdam voor jou gevonden

Bijbaan bedrijfskunde Amsterdam

Je bent op zoek naar een bedrijfskundige bijbaan in Amsterdam. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres! Sinds 1998 bemiddelt StudentenBureau in de leukste bedrijfskundige bijbanen voor HBO en WO studenten in Amsterdam en omgeving. Wij hebben bijbanen bij A merken maar ook bij de gaafste MKB bedrijven. Onze accountmanagers kennen net die leukste bedrijven waar jij misschien zelf nog niet aan gedacht had.

Jouw bedrijfskundige bijbaan in Amsterdam snel gevonden

Ben je al enthousiast? Maak dan even een account aan op StudentenBureau. Je geeft hier aan vanaf wanneer jij op zoek bent naar een bedrijfskundige bijbaan, zo kunnen wij jou snel helpen. Hieronder vind je alle bedrijfskundige bijbanen die we op dit moment beschikbaar hebben. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Don’t worry! Wekelijks komen er zo’n 50 nieuwe vacatures online. We zullen je op de hoogte houden wanneer er een nieuwe, gave bedrijfskundige bijbaan in Amsterdam online komt. Je kunt gemakkelijk op de interesse knop drukken wanneer je interesse hebt in een bedrijfskundige bijbaan. Onze accountmanagers nemen daarna graag contact met je op, zodat jij snel aan de slag kan bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Amsterdam. Als je zelf al vragen hebt, benader ons dan altijd! Wij zijn de beroerdste niet ;)

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.