17 bedrijfskunde bijbanen in Utrecht voor jou gevonden

Bijbaan bedrijfskunde Utrecht

Je bent op zoek naar een bedrijfskundige bijbaan in Utrecht. Super goed dat je ons gevonden hebt! Wij staan graag voor je klaar, dat doen wij al vanaf 1998. Jaarlijks bemiddelen wij 1500 HBO en WO studenten in een bedrijfskundige bijbaan. En ook voor jou gaan wij graag aan de slag! Wij stimuleren namelijk studenten die zich tijdens het studeren al willen ontwikkelen in zijn of haar toekomstige werkveld.

Jouw bedrijfskunde bijbaan in Utrecht snel gevonden

Wij zorgen dat jij snel van start kan bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Utrecht. Maar dat is niet alles! Wij zorgen ervoor dat: jij goed voorbereid aankomt bij jouw sollicitatiegesprek, je cv er goed uitziet en we houden persoonlijk contact wanneer jij eenmaal van start gegaan bent bij jouw bedrijfskundige bijbaan in Utrecht. Dit alles kost jou helemaal niks, wij snappen dat dat als student ook wel fijn is ;). Klinkt dit goed? Maak dan vooral een account aan bij StudentenBureau, daar kun je aangeven vanaf wanneer jij een bedrijfskundige bijbaan in Utecht zoekt. Onze accountmanagers nemen dan graag tijdig contact met je op, dus verwacht dan een belletje of appje van onze lieftallige collegas!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.