Bijbaan bedrijfskunde Den Haag

Je bent op zoek naar een bedrijfskundige bijbaan in Den Haag. Daar helpen wij je natuurlijk graag mee! Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van bedrijfskundige bijbanen in Den Haag voor hoogopgeleide studenten. Uit ervaring weten we dat het vinden van een bedrijskunde afstudeerstage niet altijd makkelijk is. But no worries, wij helpen jou graag!

Jouw bedrijfskunde bijbaan in Den Haag snel gevonden

Je kunt jezelf gratis en vrijblijvend bij ons inschrijven. Gratis? Jazeker, het blijft voor jou altijd gratis. Tevens, door je aan te melden wordt je op de hoogte gehouden van de tofste bedrijfskundige bijbanen in Den Haag. Bovendien vinden wij dat jullie, hoogopgeleide studenten, het verdienen om een goed salaris te krijgen. Daarom werken wij alleen samen met bedrijven die altijd een minimaal salaris van 10 euro per uur garanderen! Schakel dus snel onze hulp in bij het vinden van een bedrijfskunde bijbaan in Den Haag.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.