17 international business & management afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage International Business & Management

De afstudeerstage is de afsluiter van jouw opleiding International Business & Management (IBM). De meesterproef waarvoor je jarenlang gestudeerd hebt. Wij weten hoe belangrijk het is om een afstudeerstage die past bij jouw toekomstbeeld en visie over het werkveld. Daarom helpen wij je graag met het vinden van een perfecte afstudeerstage binnen International Business & Marketing (IBM).

Hoe StudentenBureau jou helpt met het vinden van je perfecte stage

We helpen je door het aanbieden van verschillende stages in jouw studierichting. Wanneer je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in een stage nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op. Vervolgens gaan we met je in gesprek over de stage en of de stageplek wel écht goed bij jou past. Wanneer we beide enthousiast zijn over de match regelen we een gesprek met je potentiele stagebedrijf.

Staat jouw perfecte International Business & Marketing afstudeerstage er nog niet bij?

Mocht je nog geen passende stage gevonden hebben, zorg dan dat je je inschrijft via de “inschrijven” knop. Zo blijf je helemaal up to date over de nieuwste afstudeerstages rondom International Business & Management (IBM) en ben je er zeker van dat je jouw ideale stage niet mist.

Alle stages die wij aanbieden hebben een minimale stagevergoeding van €300,-. Dit doen wij omdat we er zeker van willen zijn dat de stagebedrijven waar wij mee werken de waarde van stagiairs inzien en de stagiair niet wordt gezien als een “gratis medewerker”.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.