17 business innovation afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage Business Innovation

Business Innovators opgelet! Hierboven hebben wij afstudeerstages rondom Business Innovation op een rijtje gezet. Weet jij dus precies hoe het Business Model Canvas in elkaar steekt of hoe het Lean Startup canvas eruitziet? Weet jij hoe de Lean Startup methode eruitziet en hoe je die toe kan passen binnen een project? Pak jij projecten eigenlijk het liefst aan met de innovatiecyclus? Dan zit je hier op de goede plek.

Al sinds de start van de opleiding, toen deze nog Advanced Business Creation heette, werken wij met de studenten van de opleiding. We hebben veel toekomstige Business Innovators geholpen aan interessante en uitdagende vraagstukken. Ze hebben organisaties geholpen met het opzetten van een nieuwe tak binnen de organisatie, ze hebben analyses gedaan voor nieuwe markten en zijn aan de slag gegaan met het introduceren van een nieuw product in de markt.

Onze kennis van het afstuderen, ook voor de afstudeerstage Business Innovation

Onze stagecoaches hebben veel ervaring met het matchen van student en bedrijf, daarnaast hebben we een jong en fris team die nog goed weten hoe het was om een aantal jaar geleden af te studeren. Naast de kennis weten we dus ook écht uit ervaring hoe het is om te beginnen aan je afstudeerstage. Zo weten we wat de vereisten zijn van school en waar je toekomstige stageplek aan moet voldoen, maar we weten ook hoe het voelt om te beginnen aan de meesterproef. De onzekerheden en de zenuwen weten we nog precies, dus daar kunnen we je goed mee helpen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.