Afstudeerstage Visual Marketing

Zie je die stage(s) hierboven? Dat zijn alle afstudeerstages die wij hebben op het gebied van Visual Marketing. Visual Marketing is op dit moment meer populair dan ooit tevoren, en deze lijn blijft nog wel even doorstijgen! Bedrijven realiseren zich tegenwoordig hoe belangrijk het is om beelden te gebruiken bij in het aankoopproces. Goede visuals zijn superbelangrijk bij het overtuigen van de aankoop van een product of dienst. Daarom zijn wij op zoek naar studenten die hierin excelleren. Studenten die potentiele stagebedrijven kunnen helpen met vraagstukken en uitdagingen rondom Visual Marketing. Deze uitdagingen hebben wij hierboven voor je opgesomd.

Jouw afstudeerstage Visual Marketing vind je via StudentenBureau

Een stage vinden die écht goed bij je past is niet zo in 1, 2, 3 gedaan. Elke student is anders, elke student heeft verschillende doelen; daarom willen wij je helpen binnen dit proces. Al meer dan 20 jaar helpen wij jaarlijks ongeveer 1.500 studenten aan een stage, daarom zijn we er dan ook goed in. Heb je hierboven een goede stage in Visual Marketing gevonden? Geef dan aan dat je interesse hebt op de vacature, vervolgens nemen wij contact met je op. Staat de stage die jij voor ogen hand nog niet in het rijtje? Niet getreurd, elke week zetten wij tientallen nieuwe stageplekken op onze website. Schrijf je in; dan zorgen wij dat alle afstudeerstages die relevant zijn voor jou je kant op komen. Zo zorg je ervoor dat je jouw ideale afstudeerstage Visual Marketing niet misloopt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.