21 marketing management afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage marketingmanagement

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het stagelopen. We snappen dan ook dat je soms tussen de bomen het bos niet ziet. Wat wil jij nu eigenlijk doen binnen marketingmanagement. Wil je een carrière gaan starten als Marketing Manager, wil je meer de creatieve kant op of juist de strategische kant op? Met al deze vragen kunnen wij jou helpen.

Wij hebben afstudeerstages binnen marketingmanagement beschikbaar

Ten eerste hebben we stages voor je beschikbaar. Elke dag rijden onze stagecoaches door Nederland om op zoek te gaan voor geschikte stages. We gaan naar de stagebedrijven toe, stellen ze kritische vragen en gaan samen met ze nadenken over wat voor stagiair ze nu eigenlijk nodig hebben. Wat is de uitdaging die ze hebben liggen en bij welke opleiding matcht deze nu precies? Deze uitdagingen kunnen liggen bij middelkleine bedrijven, multinationals of familiebedrijven. De stages gaan van marktonderzoeken naar concurrentieanalyses of het optimaliseren van de huidige marketingprocessen. We hebben van alles in onze portefeuille! De afstudeerstages binnen het domein marketingmanagement kun je hierboven vinden.

Hoe jij jouw perfecte stage vindt

Onze stagecoaches zijn er om jou te helpen aan een stage die goed aansluit bij jou professionele visie en persoonlijkheid. Jaarlijks plaatsen wij 1.500 stagiairs bij stagebedrijven, ze hebben dus genoeg ervaring. Je vindt jouw ideale stage via StudentenBureau door aan te geven dat je interesse hebt in de vacature. Vervolgens krijgt één van de stagecoaches te zien dat jij geïnteresseerd bent in de desbetreffende stage, deze neemt vervolgens contact met je op.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.