9 consumentenstudies afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage consumentenstudies

Ben jij enorm geïnteresseerd in het aankoopgedrag van de Nederlandse consument? Weet je precies welke factoren invloed hebben om de consumptie? Kortom: ben jij super enthousiast over je opleiding consumentenstudies en zoek je een gave afstudeerstage in dit gebied? StudentenBureau heeft een aantal gave afstudeerstages consumentenstudies voor je klaar staan.

Al meer dan twintig jaar houden wij ons bezig met het realiseren van de match tussen studenten & stagebedrijven. Ons team van consultants en stagecoaches staan elke dag klaar om te zorgen dat stagiairs bij een fantastische stageplek aan de slag kunnen, dus ook stageplekken binnen fiscale economie! Ze weten wat de opleiding Fiscale Economie inhoudt en wat een afstudeerstage voor deze opleiding moet inhouden.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Met onze ervaring weten we ook hoe belangrijk de afstudeerstage is in de loopbaan van studenten. In deze periode laat je zien wat je allemaal hebt geleerd in de afgelopen jaren en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk. Om deze periode zo succesvol mogelijk laten te verlopen gaan onze stagecoaches actief opzoek naar een afstudeerstage consumentenstudies die bij je past.

Staat de perfecte stage er nu al tussen? Geef dan in de stagevacature aan dat je interesse hebt in de stage. Staat jouw perfecte afstudeerstage er nog niet tussen? Schrijf je dan in bij StudentenBureau. Dan krijg van ons met enige regelmaat een mailing over afstudeerstage plekken die relevant zijn voor jou!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.