Afstudeerstage NHTV Vrijetijdsmanagement

Volg jij de studie NHTV Vrijetijdsmanagement of Leisure & Events Management en ben je opzoek naar een afstudeerstage voor deze opleiding? Dan ben je op deze pagina op de goede plek. Hierboven hebben wij alle afstudeerstages rondom Leisure & Events Management voor je verzameld.

Stage NHTV-vrijetijdsmanagement/Leisure & events Management in het vierde jaar

In het vierde jaar kun jij je afstudeerstage doen voor je opleiding. Deze afstudeerstage duurt een half jaar, dus 20 weken. In je afstudeerstage doe schrijf je een scriptie over een bepaald onderwerp. Dit kan gaan over de organisatie van events, het uitvoeren van een doelgroep analyse voor een organisatie in de culturele sector of misschien wel een opdracht voor de sponsoring van een groot nationaal of internationaal evenement. Hoewel je binnen de studie Leisure & Events Management Stage kunt lopen in het buitenland hebben we bij StudentenBureau voornamelijk afstudeerstages bij organisaties binnen Nederland. Dit aangezien we persoonlijk bij de potentiele stagebedrijven langs gaan om te checken of de uitdaging wel echt bij deze opleiding past, en of ze stagiairs in het algemeen wel serieus genoeg nemen. Je bent namelijk niet zomaar een gratis medewerker!

Bij StudentenBureau krijg je een minimale stagevergoeding van €300 en goede begeleiding

We kunnen je bij StudentenBureau verzekeren van een stagevergoeding van minimaal €300,-. Hoewel we weten dat er vaak niet veel budget is voor stagiairs binnen organisaties in de culturele sector willen we dat de bedrijven waar wij mee samen werken de stagiairs enorm serieus benaderen. Stagiairs kunnen namelijk super veel betekenen voor een organisatie.

Daarnaast zijn we kritisch op het begeleidingsproces van het potentiele stagebedrijf. Als toekomstig professional kun je nog veel dingen leren over het vakgebied, vooral als je zo diep in de materie gaat als tijdens je afstudeerstage. Daarom verzekeren we ervan dat je een stagebegeleider hebt die genoeg ervaring heeft om jou goed te begeleiden in het proces.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.