20 international business & languages afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage International Business & Languages

Word jij enthousiast van alle verschillende culturen en andere vormen van internationaal zakendoen over de gehele wereld? Kun jij je goed inleven in de cultuur van een ander land? Ben je nieuwsgiering naar andere culturen vanuit een “business” oogpunt? Heb je affiniteit met vreemde talen?

Dan studeer jij waarschijnlijk International Businesses & Languages (IBL)! Wij hebben een flink aanbod stages op het gebied van International Business & Languages op een rijtje gezet, vind ze hierboven.

Waarom mijn afstudeerstage International Business & Languages regelen via StudentenBureau?

Onze stagecoaches hebben jarenlange ervaring met het matchen van stagiair & stagebedrijf. Vanuit onze deskundigheid gaan wij graag van start met de zoektocht naar een stagebedrijf die goed past bij jouw persoonlijkheid, jouw opleiding en jouw toekomstbeeld. Goed nieuws: hier hangt voor de stagiair geen kostenplaatje aan vast!

Heb je al een goede stageplek gevonden op onze site? Geef dan aan dat je interesse hebt in de desbetreffende stageplek. Eén van onze stagecoaches neemt vervolgens contact met je op, waarna jullie samen in gesprek gaan over de match. Wanneer jullie beide tevreden zijn zal er een gesprek ingepland worden met je toekomstige stagebedrijf!

Als laatst kunnen we je ook verzekeren van een minimale stagevergoeding van €300,-. We vinden het enorm belangrijk dat stagebedrijven de waarde inzien van stagiairs en ze niet zien als “gratis medewerkers”. Daarom vinden wij een minimale stagevergoeding een goede zekerheid dat je ook écht serieus wordt genomen in je stage.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.