Internationale marketing en communicatie afstudeerstage

Je gaat aan de slag met het onderzoeken van een gestructureerd marketing communicatieplan en de implementatie daarvan

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waarin je de kans krijgt om een strategisch online marketing/communicatieplan te schrijven, bij een internationaal full service bureau? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is een vooraanstaand internationaal full service bureau gespecialiseerd in marketing, communicatie, fulfilment en logistiek. Of het nu gaat om drukwerk inkopen, printen, fulfilment, webshoporders verwerken of abonnementenadministratie, streeft streeft de organisatie ernaar aan alle wensen van klanten te voldoen. Als projectmanager heeft de organisatie dagelijks contact met klanten en leveranciers, waarbij met een kritisch oog de kwaliteit, planning en kosten worden bewaakt.

Het bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerstagiair op het gebied van marketing en communicatie. In deze uitdagende rol werk jij nauw samen met het team en krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende facetten van het vakgebied. Jij krijgt een gevarieerde opdracht, waarbij je verschillende taken op je zal nemen.

Taken:
- Uitvoeren van SEO-analyses en optimaliseren van de website voor zoekmachines.
- Beheren van SEA-campagnes en rapporteren over de resultaten.
- Bijdragen aan de ontwikkeling van de website.
- Actief beheren en uitvoeren van social media strategieën.
- Marketing/communicatieplan schrijven

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Als afstudeerder neem jij een belangrijke rol op je binnen dit bedrijf, vooral gericht op het ontwikkelen van de online marketingstrategie. Je dag begint met een frisse kijk op het bedrijf, waarbij je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing onderzoekt.

Tijdens de twee dagen per week dat je op kantoor aanwezig bent, werk je nauw samen met het team en kan je aan de slag met het implementeren van de bevindingen uit jouw onderzoek. De overige drie dagen krijg je de vrijheid om je te verdiepen in je onderzoek. Deze flexibele aanpak geeft jou de ruimte om het beste uit jezelf te halen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze online marketingdoelen.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Zelfstandig
- Proactief
- Initiatief
- Commerciële skills

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in in de direct mailing en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met 2 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, aar een eigen auto kan handig zijn.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
hier ben je geen nummertje maar doe je alles samen!