Afstudeerstage accountmanagement en recruitment

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het oplossen van een vraagstuk en start daarnaast je carrière als accountmanager

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een commerciële afstudeerstage, waar jij jouw carrière een kickstart kan geven? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf is een Recruitment Agency, gespecialiseerd in 360 recruitment. De organisatie zit in 25 landen en werkt samen met klanten als Microsoft, Amazon en Salesforce.

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij aan de slag met account management en recruitment werkzaamheden, maar uiteraard krijg je ook voldoende tijd voor je afstudeeropdracht (1 a 2 dagen per week)! Het onderwerp van deze opdracht is afhankelijk van jouw wensen, de eisen van je opleiding en natuurlijk hetgeen waar het stagebedrijf wat aan heeft. Het bedrijf is namelijk dusdanig groot dat er altijd wel vraagstukken liggen die opgelost kunnen worden en van waarde zijn. Meer over het vraagstuk volgt dus later.

Voor het bedrijf is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met sales en recruitment. De werkzaamheden komen neer op het in kaart brengen van de wensen van de klant (account management) en vervolgens met deze wensen opzoek gaan, binnen of buiten de database, naar een passende kandidaat (recruitment). Dit doe je voor de branches: Engineering, IT, Banking & Finance!

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen:
- In contact staan met klanten en kandidaten
- Kwalificeren van kandidaten
- Intakegesprekken voeren, op locatie en online
- Sourcen in de internationale database en op LinkedIn

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begin je met een kopje koffie om vol frisse energie aan de slag te gaan. De ene dag staat in het teken van het onderzoek wat je doet, want het belangrijkste is natuurlijk dat jij het bedrijf helpt met een goede oplossing voor het vraagstuk die je behandeld. Daarnaast kun je ook de sales/ recruitment afdeling ondersteunen door jouw onderzoeksresultaten meteen te implementeren en diverse werkzaamheden m.b.t. sales en recruitment op te pakken.

Door deze combinatie (afstudeeropdracht en praktijkervaring) krijg je een goed beeld van het bedrijf, de functie en genereer je waardevolle informatie voor je afstudeeropdracht. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om aan te blijven in een vaste functie\

Dit ben jij

✔ Affiniteit met sales en/of recruitment
✔ Commercieel en een work hard, play hard mentaliteit!
✔ Communicatief vaardig
✔ Sociaal en extravert

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als een van de grootste recruitment bureaus in Europa, met wereldwijd 3000 medewerkers. Op kantoor in Amsterdam werken er ongeveer 40. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open! Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je komt te werken op een afdeling sales & recruitment met meerdere collega’s. Zij houden zich bezig met de commerciële werkzaamheden van het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

Het bedrijf ligt in hartje Amsterdam en is daarom goed te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto is dus niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en jong team!
local_bar
Vrijdagmiddag borrels!