Afstudeerstage strategisch online marketingplan

Je gaat onderzoek doen naar de markt van vastgoedfinancieringen en ondersteuning bieden op het gebied van marketing

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een veelzijdige marketing afstudeerstage per september en heb jij interesse in vastgoedfinanciering, dan is deze stage precies wat jij zoekt!

Binnen dit dynamische bedrijf, gespecialiseerd in vastgoedfinancieringen, wordt op dit moment het businessmodel verfijnd. Er wordt gezocht naar mogelijkheden om meerdere mensen te laten instappen op financieringen via fondsen. Voor deze innovatie zoeken zij een enthousiaste marketing afstudeerstagiair(e) die kan ondersteunen in diverse marketing-, organisatie- en eventactiviteiten.

Wat ga je doen:
Als marketing afstudeerstagiair(e) bij deze organisatie, krijg je de kans om zowel onderzoek te doen als hands-on mee te werken aan de uitvoering van marketingactiviteiten. Je speelt een cruciale rol in het lanceren van het nieuwe product en het creëren van bewustzijn bij potentiële klanten. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

- Onderzoek naar de uitrol van het nieuwe product en marktonderzoek uitvoeren.
- Actieve betrokkenheid bij het organiseren van evenementen en ondersteuning bieden bij het maken van draaiboeken.
- Analyseren van de huidige klantengroep en werken vanuit de customer journey.
- Meedenken over technologische ontwikkelingen op het gebied van AI binnen marketing.
- Bijdragen aan algemene marketingwerkzaamheden, waaronder het schrijven van artikelen en het bedenken van videorapportages.
- Ondersteuning bieden bij de organisatie van podcasts.
- Samenwerken met het interne marketingteam en externe marketingbureau.

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw toekomstige stagebedrijf, biedt een dynamische werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je marketingvaardigheden te ontwikkelen en directe impact te hebben op het succes van het bedrijf. Je werkt samen met ervaren professionals in de vastgoed- en financieringssector.

Naast het onderzoek wat jij uit gaat voeren, verwacht de organisatie dat je 3 dagen per week meewerkt binnen de marketingafdeling.

Dit ben jij

- Leergierigheid en proactieve instelling.
- Een hands-on mentaliteit en de bereidheid om van aanpakken te houden.
- Representatief voorkomen en een hoge mate van hospitality.
- Bij voorkeur ervaring of affiniteit met SEA, SEO en grafisch vormgeving.
- Bereidheid om na de afstudeerstage in een vaste functie te blijven.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in vastgoedfinancieringen en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als ondernemend en doelgericht. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel). * Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto kan handig zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Ondernemend
local_bar
Leuke uitjes