6 media & entertainmentmanagement afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage media & entertainmentmanagement

Hi toekomstige mediamanager! Ben jij nog op zoek naar een spetterende afstudeerstage voordat jij je opleiding, (bijvoorbeeld Media & Entertainmentmanagement, Creative Business of International Music) kan afsluiten? Na een aantal jaren enorm ploeteren mag jij eindelijk beginnen aan de meesterproef: de afstudeerstage. Hier willen we je graag bij helpen. Op deze webpagina vind je al onze afstudeerstages binnen het domein Media & Entertainmentmanagement.

Het matchen van stagebedrijven met studenten is waar wij goed in zijn. We verzekeren je van een stagevergoeding van €300,-. Jij moet namelijk ook al je huur aan het eind van de maand kunnen betalen, je boodschappen af kunnen rekenen bij de supermarkt en misschien zelfs in het weekend ook je drankjes bij de bar kunnen afrekenen. Een vergoeding van €300,- vinden wij echt op zijn minst vereist, want we weten hoeveel waarde studenten toevoegen aan organisaties.

De extra’s van het regelen van je stage via StudentenBureau

Hiernaast zorgen we ervoor dat de maximale reistijd die je elke dag aflegt maximaal 1 uur is vanaf je woonplaats. Een grote reistijd neemt al snelal snel een groot deel van je dag in beslag. En de tijd in de trein kun je nu eenmaal nooit zo nuttig besteden als dat je dit thuis kunt doen.Daarnaast zijn we er ook voor je tijdens je stage. Zit je met een probleem dan kun je altijd bij je stagecoach aankloppen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe de oplossing of uitdaging aangepast kan worden Dus ben je op zoek naar een afstudeerstage Media & Entertainmentmanagement? Dan ben je op de goede plek.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.