Een strategisch marketingplan opzetten voor een grote speler in de afvalverwerking

Tijdens jouw afstudeerstage ga je werken aan de employee branding en marketing van jouw toekomstige stagebedrijf. Jij zal naast je onderzoek ook werken aan de online aanwezigheid van jouw nieuwe werkgever.

Dit ga je leren

Voor deze organisatie zoek ik per direct een afstuderende student die een strategisch marketingplan kan schrijven!

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw afstudeerstage bij helpen. Ze hebben al redelijk wat ideeën en inhoud over de marketing. Helaas hebben ze zelf niet de expertise in huis om dit uit te werken. Een mooi en duidelijk strategisch marketingplan kan ze dus goed uit de voeten helpen.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan. De helft van je stagetijd zal je spenderen aan het st strategische marketingplan en de andere helft is bedoeld om het bedrijf beter in de markt te zetten voor nieuwe klanten. Tijdens jouw onderzoek komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

✓ Geen muurbloempje
✓ Proactief
✓ Zelfstandig te werk kunnen gaan
✓ Ambitieus
✓ Enthousiast
✓ Assertief
✓ Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de afvalverwerking en er werken8 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf specialiseert zich in de chemische kant van de afvalverwerking. Er zitten veel haken en ogen aan en dit moet dus uiterst precies gebeuren. De klantenkring bestaat dus ook uit grote (overheids)instellingen dus zorgt ook voor interessante sales- en marketingprocessen. De onderlinge sfeer op kantoor is informeel en gezellig, een 3-deling pak zal je dus niet nodig hebben.

Je zal begeleid worden door een van de directieleden. Hij zal je helpen om alle informatie te krijgen die nodig is voor je onderzoek en je content. Jij zal dit vervolgens omtoveren tot een mooie strategisch marketingplan en content die ze kunnen gebruiken. Hij heeft zelf een universitaire studie afgerond dus je krijgt begeleiding op niveau en ontvangt een prima stagevergoeding. Het kantoor is heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dus een eigen auto is niet nodig.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Net een kleine familie