Afstudeerstage financieel Utrecht

Heb jij al een toffe financiële afstudeerstage in Utrecht gevonden? Lucky you! Wij zijn namelijk al sinds 1998 bezig het helpen vinden van een toffe financiële afstudeerstage in Utrecht voor HBO en WO studenten zoals jij! Door onze jarenlange ervaring in ons vakgebied weten we wat er komt kijken bij het vinden van een toffe afstudeeropdracht in Utrecht!

Jouw financiële afstudeerstage in Utrecht snel gevonden

Wat moet je zelf doen? Door je gratis en vrijblijvend in te schrijven (knop rechtsboven), weten wij wat voor eisen jij bij een financiële afstudeerstage in utrecht stelt. Bovendien zorgen wij ervoor dat je binnen 2,5 uur jouw ideale afstudeeropdracht hebt gevonden. Natuurlijk houden we er rekening mee dat een student zoals jij een druk leven hebt. Naast het afstuderen heb je weinig tijd om te werken, daarom garanderen wij een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Je hebt het goed gelezen, minimaal: wellicht kan je goed onderhandelen tijdens je sollicitatiegesprek om het bedrag nog hoger te maken!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.