0 financieel afstudeerstages in Eindhoven voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Eindhoven

Jij bent op zoek naar een toffe financiële afstudeerstage in de gezelligste stad van Brabant: Eindhoven. Dat komt goed uit! Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) namelijk bij het zoeken van een financiële afstudeeropdracht in heel Nederland, dus ook in Eindhoven. Dit doen wij al vanaf 1998, dus aan ervaring ontbreekt het zeker niet.

Jouw financiële afstudeerstage in Eindhoven snel gevonden

Door onze jarenlange ervaring in het vinden van de juiste financiële afstudeerstage in Eindhoven, kunnen wij snel handelen. Binnen 2,5 uur heb jij via ons jouw ideale afstudeeropdracht gevonden. Bovendien garanderen de bedrijven waarmee wij samenwerken een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wellicht heb je een commercieel instinct en maak je dit bedrag nog wat hoger!! Het kan natuurlijk voor komen dat jouw financiële afstudeerstage in Eindhoven er nog niet tussen staat. Don't be sad. Door je in te schrijven (wat gratis en vrijblijvend is) houden wij je op de hoogte van de nieuwste financiële afstudeerstages. Dit zijn er zo'n 50 per week!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.