0 financieel afstudeerstages in Leiden voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Leiden

Tof dat je in jouw zoektocht naar een financiële afstudeerstage in Den Bosch bij ons terecht bent gekomen! Wij kunnen je namelijk gratis en vrijblijvend helpen. Wij helpen hoogopgeleide studenten (HBO en WO) zoals jij al sinds 1998! Hierdoor weten wij als geen ander dat jullie het vaak lastig vinden om een leuke financiële afstudeerstage in Den Bosch te vinden. Gelukkig helpen wij zo'n 1.500 studenten per jaar bij het vinden van een toffe afstudeeropdracht in Den Bosch en de rest van Nederland.

Jouw financiële afstudeerstage in Leiden snel gevonden

Staat jouw ideale financiële afstudeerstage in Den Bosch er nog niet tussen? Dat maakt niet uit, want wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe afstudeerstages in Den Bosch en omstreken bij. Schrijf je in ieder geval in, dan houden wij je per mail op de hoogte van de nieuwe financiële afstudeeropdrachten in Den Bosch! Af en toe kan een beetje hulp best relaxt zijn!;)

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.