Afstudeerstage financieel Arnhem

Je bent op onze website terecht gekomen bij het searchen naar een financiële afstudeerstage in Arnhem. Lucky you! Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van de juiste financiële afstudeeropdracht in Arnhem. Wij zijn namelijk goed in wat we doen. Al sinds 1998 helpen we hoogopgeleide studenten (HBO en WO) met het vinden van de ideale financiële afstudeerstage in Arnhem. Op jaarbasis zijn dit er zo'n 1.500, waar jij na vandaag natuurlijk ook toe behoort.

Jouw financiële afstudeerstage in Arnhem snel gevonden

We hebben zojuist aangegeven dat we graag samen met jou opzoek gaan naar een financiële afstudeerstage in Arnhem. Mocht volgens jou op dit moment geen toffe financiële afstudeeropdracht in Den Bosch op onze website te vinden zijn. No worries, door je gratis en vrijblijvend in te schrijven, wordt je wekelijks op hoogte gehouden van de 50 nieuwe vacatures die er op de website worden geplaatst. Er zit namelijk vast een toffe financiële afstudeerstage voor jou tussen.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.