Afstudeerstage financieel Amsterdam

Je bent op zoek naar een financiële afstudeerstage in Amsterdam en omstreken. Dat komt goed uit! Wij helpen namelijk hoogopgeleide studenten (HBO en WO) bij het vinden van de ideale financiële afstudeerstage in Amsterdam (en de rest van Nederland). Wij doen dit al sinds 1998 en weten daarom wat de eisen en wensen vanuit school zijn. Dus ben je op zoek naar jouw ideale financiële afstudeerstage in Amsterdam? Let's start here!

Jouw financiële afstudeerstage in Amsterdam snel gevonden

Om je persoonlijk te leren kennen en te weten te komen binnen wat voor bedrijf jij nu eigenlijk past, nodigen we je uit om op gesprek te komen bij ons op kantoor. Wij hebben namelijk een database met bedrijven. Door jou persoonlijk te leren kennen, weten we precies welk bedrijf nu eigenlijk bij jou past. Naast het feit dat we weten wat voor toffe logistieke organisatie bij jou past om af te studeren, garanderen wij een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand! Mocht je nog vragen hebben die we tot nu toe niet hebben kunnen beantwoorden, no worries! Vraag het aan onze lieftallige accountmanagers.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.