0 financieel afstudeerstages in Rotterdam voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Rotterdam

Je bent op zoek naar een financiële afstudeerstage in Rotterdam. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks mogen we meer dan 1.500 studenten (HBO en WO), net als jij, gelukkig maken met een passende financiële afstudeerstage in Rotterdam. Daar halen we natuurlijk zelf ook voldoening uit! We doen dit werk namelijk al sinds 1998 en hebben daardoor veel kennis en ervaring op de afstudeerstagemarkt. Bovendien zijn we op de hoogte van de eisen die jouw school stelt aan een financiële afstudeerstage in Rotterdam. Hier kunnen we dus alvast rekening mee houden!

Jouw financiële afstudeerstage in Rotterdam snel gevonden

Welke stappen moet ik ondernemen? Allereerst is het gemakkelijk om je in te schrijven. Dit is gratis en vrijblijvend! Op die maniner weten we wat voor financiële afstudeerstage jij in Rotterdam zoekt. Vervolgens krijg een overzicht van alle financiële afstudeerstages in Rotterdam die we beschikbaar hebben. Hier kan je direct op reageren! Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek in te plannen. Natuurlijk krijg je van ons de nodige tips en tricks!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.