Afstudeerstage accountancy Corporate Sustainability Reporting Directive

Jij maakt het begin van de Corporate Sustainability Reporting Directive bij een internationaal bedrijf in de retail

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij je bezig houden met Corporate Sustainability Reporting Directive. De organisatie waar jij dit voor gaat doen is actief in de kledingbranche levert in de Benelux. Tijdens je stage zal je minimaal vier dagen op kantoor werken aan de opdracht en wordt je begeleid door de finance manager. Genoeg begeleiding dus!

Jouw toekomstige stage bedrijf is een toonaangevende Sales-, Marketing- en Distributieorganisatie van diverse modemerken. Aan jou de taak om een duurzaamheidsrapportage op te stellen die uiteindelijk wordt gecontroleerd door een accountant tijdens de jaarrekening. Dit ga je doen door middel van een onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om te achterhalen op welke aspecten er gelet moet worden bij het opstellen van een CSRD.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Onderzoek naar de inhoud van Corporate Sustainability Reporting Directive
- Samenwerken met de CFO
- Informatie opvragen bij de accountant
- Begin maken van een uitgebreid plan

Wil jij meer informatie over deze vacature? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Met het finance team starten jullie de dag gezamenlijk, jullie nemen de lopende projecten en de status daarvan door en jullie verdelen de taken van die dag. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

✅ Volgt de opleiding Accountancy of andere studie waarmee je les hebt gekregen over CSRD
✅ Analytisch
✅ Betrouwbaar
✅ Nauwkeurig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de mode en er werken 40 tot 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een lekkere stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie (CFO), staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding. * Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels