Afstudeerstage Financieel

Een afstudeerstage financieel is waar jij dus naar op zoek bent als ik het goed begrijp. Ben jij die ene persoon die helemaal fan is van cijfertjes en getallen? Wij zijn op zoek naar jou! Binnen de financiële markt is er veel vraag naar salarisadministrateurs en salarisadviseurs. Daar is een groeiend tekort aan: een mooie kans dus voor jou.

Op het gebied van financieel zijn een hoop takken waar je mee aan de slag kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan accountancy of controlling.

Wat is slim om te doen?

Solliciteren, inschrijven en onze social media kanalen volgen. Kijk vooral even lekker op je gemakje rond op onze webpagina en wanneer je een leuke vacature ziet staan klik erop en lees de vacature aandachtig door. Wanneer je dan nog overtuigd bent van de vacature klik je op de blauwe button “ik heb interesse”, hierdoor solliciteer je op de vacature en zal er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen worden door de consultant van de vacature.

Jij zult uitgenodigd worden op intake en daarna op sollicitatiegesprek gaan bij het bedrijf. Wanneer beide partijen tevreden zijn kunnen wij jou een hand geven en feliciteren met het behalen van een afstudeerstage financieel.

Staat er nou geen vacature tussen voor jou , schrijf je dan zo snel mogelijk in op onze website . Hierdoor zul jij elke week op de hoogte gehouden worden van de allernieuwste vacatures op de website en zal er ongetwijfeld eentje tussen zitten voor jou. Ook is het handig om onze social media kanalen te volgend. Hier worden de leukste en meest populaire vacatures op gedeeld voor studenten.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.