0 financieel afstudeerstages in Nijmegen voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Nijmegen

Je bent aan het zoeken naar een financiële afstudeerstage in Nijmegen. Topper! Je hebt ons gevonden, en toevallig zijn wij erg handig bij het zoeken naar een toffe financiële afstudeeropdracht. Wij zijn al sinds 1998 actief en helpen jaarlijks zo'n 1.500 HBO en WO studenten bij het vinden van hun ideale financiële afstudeeropdracht in Nijmegen. Dus. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in Nijmegen en omstreken? Wij helpen je graag.

Jouw financiële afstudeerstage in Nijmegen snel gevonden

Wij garanderen een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wij vinden namelijk dat jij als student beloond mag worden voor je harde werk. Je bent ten slotte een toegevoegde waarde voor het bedrijf waar jij een financiële afstudeerstage gaat vinden. Je komt namelijk met frissen, innovatieve oplossingen waar een bedrijf zelf niet aan denkt. Je zorgt voor meerwaarde binnen een bedrijf. Staat op dit moment jouw ideale financiële afstudeerstage in Nijmegen er (nog) niet bij? Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Onze accountmanagers posten wekelijks zo'n 50 nieuwe vacatures op de website. Daar zit ook vast de ideale vacature voor jou bij!;)

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.