0 financieel afstudeerstages in Den Haag voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Den Haag

Je zoekt een financiële afstudeerstage in Den Haag. Goed dat je aan ons hebt gedacht! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres om jouw ideale financiële afstudeerstage in Den Haag te vinden. Sinds 1998 helpen wij jaarlijks zo'n 1.500 hoogopgeleide studenten (HBO en WO) bij het vinden van de ideale financiële afstudeeropdracht in heel Nederland.

Jouw financiële afstudeerstage in Den Haag snel gevonden

Hoe kom je aan die toffe financiële afstudeeropdracht? Easy, schrijf je gratis en vrijblijvend in. Op die manier hebben we al wat basis gegevens van jou om te verduidelijken wat voor financiële afstudeerstage jij in Den Haag zoekt. Vervolgens nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Na dit gesprek weten we precies wat jij zoekt in een financiële afstudeerstage. We zullen dan ook een aantal opties aan je voorstellen om je vervolgens op sollicitatiegesprek te sturen. Dan doen we natuurlijk niet zonder een aantal tips en tricks te vertellen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.