0 financieel afstudeerstages in Breda voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage financieel Breda

Je bent aan het zoeken naar een toffe financiële afstudeerstage in Breda. Dan heb je geluk! Jaarlijks mogen we meer dan 1.500 hoogopgeleide studenten (HBO en WO) helpen bij het vinden van een toffe financiële afstudeerstage in Breda (en de rest van Nederland). We doen dit werk al sinds 1998 en hebben daardoor kennis en ervaring bij het zoeken naar een financiële afstudeerstage in Breda. Hierdoor kunnen we ook rekening houden met de eisen vanuit jouw school bij het opstellen van een toffe financiële afstudeeropdracht.

Jouw financiële afstudeerstage in Breda snel gevonden

Welke input moet jij leveren? Schrijf je allereerst even gratis en vrijblijvend in! Op die manier weten we wat voor financiële afstudeerstage in breda je zoekt. Hieronder vind je een selectie van alle financiële afstudeerstages in Breda die wij op dit moment beschikbaar hebben. Staat jouw ideale financiële afstudeerstage in Breda er (nog) niet tussen? Door je in te schrijven wordt je van het volgende op de hoogte gehouden: onze accountmanagers zorgen ervoor dat er zo'n 50 nieuwe vacatures per week op de website worden gezet! Hier zit natuurlijk jouw ideale financiële afstudeerstage in Breda bij.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.