Meewerk of afstudeer stage online marketing

Gebruik jouw online-marketing skills voor een mooie afstudeeropdracht en het opdoen van relevante ervaring

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een online marketing bureau met wel meer dan 70 klanten. Tijdens deze afstudeerstage ga jij voor het stagebedrijf aan de slag met een onderzoek gerelateerd aan online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Het definitieve onderwerp wordt samen met jou geformuleerd, omdat het stagebedrijf het belangrijk vindt dat ook jij er affiniteit mee hebt!

Het bedrijf (een online marketing bureau) richt zich voornamelijk op de analytische kant van online marketing en helpt daarbij zijn klanten met het behalen van hun bedrijfsdoelen. Hierbij kun je denk aan:
- Het opzetten en verbeteren van zoekcampagnes
- Het werken met SEO/ SEA
- Het verbeteren van de conversies
- Email marketing
- Feed-management
- Shopping campagnes
- Social media marketing

Naast het analytische gedeelte komen er uiteraard ook creatieve aspecten langs (het blijft tenslotte online marketing!).

Je zal naast je onderzoek ook 2 a 3 dagen per week worden toegevoegd aan het team zodat je ook in de praktijk ervaring op doet en wie weet hou je er een mooie vaste functie aan over voor na je afstudeerstage!? Het bedrijf stelt zich hierbij erg flexibel op omdat zij begrijpen dat ook jij deadlines moet halen voor je afstudeertraject!

Geïnteresseerd in een kennismaking of benieuwd naar meer informatie over de vacature/ het bedrijf? Laat dan snel je reactie achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw onderzoek en werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Je zal hierbij goed worden begeleidt door je collega's, maar ook zelfstandig aan de slag gaan.

Dit ben jij

- Je hebt affiniteit met online marketing
- Proactief en zelfstandig
- Analytisch
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de online marketing en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel. *

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

group
5+ medewerkers
mood
Gezellig en prestatiegericht
local_bar
Vrijdagmiddagborrels!