26 bedrijfskunde stages in Leiden voor jou gevonden

Stage bedrijfskunde in Leiden

Je zoekt een bedrijfskunde stage in Leiden. Fijn dat je ons gevonden hebt! Want daar kunnen wij je bij helpen. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau gemiddeld ieder jaar zo'n 1.500 studenten bij het vinden van bedrijfskunde stages in Leiden (en de rest van Nederland). We weten uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om een bedrijfskunde stage in Leiden te vinden, dus daar helpen wij je graag bij.

Jouw bedrijfskunde stage in Leiden snel gevonden

Omdat we al zoveel jaar ervaring hebben met het matchen van studenten en stagebedrijven, zijn al onze bedrijfskunde stages exact op jouw studieniveau. Daarnaast is er altijd hbo-begeleiding aanwezig binnen het stagebedrijf en kun je ook selecteren op hoeveel medewerkers er binnen jouw stagebedrijf moeten werken. Op die manier kun je gemakkelijk searchen naar bedrijfskunde stages in Leiden die passen bij de eisen vanuit jouw school. Schrijf je ook even (gratis en vrijblijvend) in, dan kunnen we je bellen als we een bedrijfskunde stage in Leiden hebben die nog niet op de website staat.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.