Stage optimalisatie website/ webshop

Het optimaliseren van de website, om uiteindelijk meer verkopen te genereren

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de website/webshop van dit stagebedrijf. Je krijgt veel verschillende taken toegewezen waaronder het analyseren van het assortiment en ga je kijken welke producten goed zullen verkopen bij de doelgroep van het bedrijf. Hier ga je vervolgens een implementatieplan en prognose voor maken. Ook ga je content plaatsen op de nieuwe webshops, zoals foto’s en tekst. Hierbij moet rekening gehouden worden met de vindbaarheid van de website (SEO). Je beheert de voorraad van de webshop en houdt je bezig met de inzet van Social Media. Verder schrijf en verstuur je nieuwsbrieven.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage resulteert in een website/webshop die goed wordt gevonden door de doelgroep en daarnaast genoeg conversies oplevert voor je stagebedrijf. Het is dan ook jouw taak om je hier voornamelijk mee bezig te houden. Natuurlijk komen er ook wat andere taken om de hoek kijken.

Dit ben jij

- Affiniteit met online marketing
- Zelfstandig
- Pro-actief
- Sociaal
- Omgeving Den Haag

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de duurzame energie en er werken twaalf medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je komt te werken op de marketing en sales afdeling met twee collega’s. Zij houden zich bezig met de website en de commerciële verkopen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Borrels