6 media en informatiemanagement stages voor jou gevonden

Stage media en entertainmentmanagement

Zou jij graag bij bedrijven en organisaties aan de slag gaan in de media- en entertainmentbranche. Houd jij van zowel de zakelijke als de creatieve kant van het werk. Lijkt jou het superleuk om leiding te geven bij het maken van een muziekproductie, TV-programma of bijvoorbeeld de release van een nieuw tijdschrift?

Kortom: zoek jij een stage voor je studie media en entertainmentmanagment, creative business of international music management? Dan hebben wij misschien wel dé perfecte uitdaging voor je klaar staan.

Studenten matchen met stagebedrijven is waar we goed in zijn, dat doen we namelijk al sinds 1998! Jaarlijks matchen wij 1.500 studenten met gave stagevacatures. Voordat de stages online komen gaan we persoonlijk langs bij elk stagebedrijf om te kijken of de stage wel genoeg uitdaging heeft, er genoeg begeleiden is en of de opdracht die je uit gaat voeren duidelijk is. Daarnaast geven we de garantie dat je via ons minimaal €300,- stagevergoeding per maand krijgt, jij moet namelijk ook je kamerhuur en boodschappen betalen!

Hoe regel ik mijn stage media & entertainment management?

Om via ons een stage te scoren kun je in de stagevacature aangeven of je geïnteresseerd bent. Vervolgens neemt een van onze coaches binnen twee werkdagen contact met je op om de stage door te spreken, waarna je wordt uitgenodigd voor een kop koffie, thee of chocolademelk bij ons op het kantoor. Zijn jullie beide overtuigd? Dan regelen wij je sollicitatiegesprek bij jouw potentieel nieuwe stageplek!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.