Stage marketing bij een scale up bedrijf in het WTC in Den Haag

Ga aan de slag met alle facetten die met online marketing te maken hebben bij een financiële organisatie in het World Trade Center.

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van mailings, content, en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Je gaat meewerken aan onderzoeken, zoals een klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek en verzorg je rapportages.

Jouw toekomstige stagebedrijf is 12 jaar geleden ontstaan en afctief op de effectenbeurs. Op het moment werken er 15 medewerkers die allemaal ondernemend zijn ingesteld en energie krijgen om andere ondernemingen te laten groeien. De organisatie is dan ook uniek doordat MKB bedrijven worden geholpen bij de financiering van hun groeiplannen. Hierbij biedt de organisatie via hun eigen platform aandelen en obligaties aan, waar beleggers in kunnen investeren.

Werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren zijn:
- Nieuwsbrieven maken
- Social media content maken
- Website onderhouden (WordPress)
- Analyses uitvoeren

Naast het meewerken is het ook mogelijk om een onderzoek uit te voeren op het gebied van marketing. Zo wil de organisatie verschillende doelgroepen in kaart brengen en weten hoe ze deze moeten benaderen. Het onderwerp van dit onderzoek is altijd in overleg met jouw begeleider.

Zie jij jezelf deze uitdaging al aangaan? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Communicatief vaardig (zowel Nederlands en Engels)
✔ Creatief en energiek
✔ Commercieel en resultaat gedreven
✔ Affiniteit met marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de financiële beurzen sector en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met ervare collega’s. Zij houden zich bezig met communicatie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mooi kantoor met uitzicht over Den Haag