26 bedrijfskunde mer stages voor jou gevonden

Stage bedrijfskunde MER

Dus jij bent op zoek naar een stage bedrijfskunde MER als ik het goed begrijp? Dan ben je hier bij StudentenBureau helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een enorm aanbod aan vacatures stageplaatsen en we beschikken ook over een groot aanbod aan stagebedrijven. Alle bedrijven zijn door een consultant van StudentenBureau bezocht en voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimaal €300,- per maand aan stagevergoeding
  • Maximaal één uur reizen van deur tot deur
  • Jij bent verzekerd van goede stagebegeleiding op locatie

Hoe vind ik een stage bedrijfskunde MER?

Op dit moment bevindt jij je al op de goede pagina van deze website. Alle vacatures die te maken hebben met bedrijfskunde MER staan op deze webpagina en zijn speciaal voor jou geselecteerd. Het slimste om te doen is om door deze webpagina te scrollen en kijken welke vacature jou het meeste aanspreekt. Om gedetailleerdere informatie te verkrijgen over de vacature kun je daar op klikken. Je komt dan op een webpagina waar uitgebreide informatie staat over de vacature als werkzaamheden en hoe je dag er ongeveer uit komt te zien.

Wat nou als een vacature bedrijfskunde MER mij aanspreekt?

Wanneer je de complete vacature bekeken hebt en je hier in geïnteresseerd bent druk je simpel weg op de knop “ik heb interesse”. Wanneer je dit gedaan hebt zal de consultant van de vacature meteen een melding krijgen dat jij interesse hebt in zijn of haar vacature en zal er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen worden.

Je wordt uitgenodigd voor een intake gesprek om kennis te maken met de consultant zodat wij van StudentenBureau precies weten wat voor iemand we voorstellen aan het bedrijf. Als wij denken dat jij perfect matcht met het stagebedrijf zullen wij je voorstellen aan het bedrijf en plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Beide partijen tevreden na het sollicitatiegesprek? Wij feliciteren jou van harte met het behalen van een stage bedrijfskunde MER!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.