Stage office management

Wat leuk dat je op deze webpagina zit. Jij bent dus op zoek naar een stage office management? Ben jij een gedreven persoon en maak jij jezelf onmisbaar binnen een organisatie? En ben jij goed in het verdiepen in organisaties, organisatiegedrag en ben jij een uitstekend ondersteunende pilon voor het management dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina staan namelijk alle vacatures die te maken hebben met office management stages die op zoek zijn naar mensen zoals beschreven hierboven.

Ik ben de persoon waar jullie naar op zoek zijn, maar hoe krijg ik nou die stage waar ik in ben geïnteresseerd?

Erg goede vraag, want je bent natuurlijk niet voor niets op deze webpagina beland. Het zoeken van de vacatures kan op deze pagina, hier staan namelijk alle vacatures speciaal voor jou gefilterd. Je hoeft alleen maar te kijken tussen deze vacatures of er iets voor jou tussen zit.

Als er nou geen vacature tussen zit houd dan ondertussen onze social media kanalen in de gaten en schrijf jezelf even in op de website. Hierdoor zul je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures die wij wekelijks plaatsen. Dit zijn er ongeveer 50 dus er zal binnen de kortste keren iets tussen zitten voor jou.

Als er wel wat tussen zit op deze wegpagina klik dan in de vacature op de “ik heb interesse” button en er zal binnen twee werkdagen contact met je opgenomen worden door de consultant van de vacature. Je wordt uitgenodigd voor een intake gesprek door de consultant van de vacature. Wij maken kennis met je en zullen in dit gesprek beoordelen of jij de aangewezen persoon bent voor deze vacature. Als dit het geval is dan zorgen wij ervoor dat jij op sollicitatiegesprek kunt komen bij het bedrijf van de vacature. Als beide partijen in dit gesprek tevreden zijn over elkaar dan kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij sinds vandaag in het bezit bent van een gave stage office management.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.