Stage technisch bedrijfskunde

Wat leuk dat jij bij ons op zoek bent naar een stage technische bedrijfskunde. Wij hebben talloze vacatures voor jou klaar staan om ingevuld te worden waar een gemotiveerde student technische bedrijfskunde naartoe kan.

Houd jij ervan om met techniek om te gaan en ben jij geïnteresseerd om bepaalde processen in het bedrijf te verbeteren zodat dit voor het bedrijf geld op gaat leveren? Alle vacatures op deze webpagina zoeken zo iemand! Jij zoekt knelpunten op en vormt deze om naar toekomstbestendige oplossingen en zal zorgen voor de invoer hiervan.

Ik ben een gave vacature tegengekomen, en nu?

Als jij de vacatures bent doorgelopen en je bent een gave vacature tegengekomen die jou aanspreekt dan klik je simpelweg op de “ik heb interesse” button. Hierdoor zal de consultant van de vacature een melding krijgen en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen binnen twee werkdagen. De consultant zal je uitnodigen voor een intakegesprek en hij/zij zal jou vragen om een assessment te maken en deze samen met je cv naar ons toe te sturen.

Wanneer je op intake gesprek komt zal de consultant jou beoordelen of jij de aangewezen persoon bent om de vacature in te vullen. Als dit het geval is dan wordt er een sollicitatiegesprek ingepland voor jou. Als beide partijen tevreden zijn over elkaar dan kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij vanaf nu in het bezit bent van een toffe technische bedrijfskunde stage. Zo snel kan dat gaan!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.