Stage facility management:

Zoek jij een stage facility management en draag jij goede zorg voor goed werk ondersteunende voorzieningen? Een winkelcomplex, een voetbalstadion, een ziekenhuis of kantorenpark zijn natuurlijk zo gebouwd. De vraag is alleen wie neemt vanaf het begin tot het einde de zorg op zich?

Wie zorgt er voor een goede efficiënte planning, inrichting van werkplekken, de juiste parkeervoorzieningen, de veiligheid en de beveiliging? Dat doe jij dus! De facility manager.

Hoe ga jij jouw stage facility management vinden?

Dat is echt super simpel, want wij hebben op deze pagina alle vacatures staan die te maken hebben met facility management. Kijk vooral even rond op de pagina en wellicht zit er een vacature bij die jou aanspreekt. Als je er eentje hebt gevonden die jou leuk lijkt dan kun je op de knop “ik heb interesse” drukken. Hierdoor krijgt de consultant van de vacature een melding en zal binnen twee dagen contact opnemen met jou.

Je mag natuurlijk ook gewoon even de consultant zelf bellen of mailen. Dan zul je direct de consultant aan de lijn krijgen.

Kun jij jouw stage niet vinden, maar wil je wel op de hoogte blijven van de alle nieuwe vacatures? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want dan zul je wekelijks jouw vacatures toegestuurd krijgen. Ook kun je onze social media volgen, want hier wordt ook het een en ander aan vacatures gedeeld wat voor jou interessant kan zijn.

Hoe zit het proces in elkaar?

De consultant zal contact met je opnemen en zal je vragen om een assessment te maken. Verder zul je uitgenodigd worden voor een intake gesprek waarin jullie kennis maken en de consultant zal beoordelen of je de geschikte kandidaat bent voor de vacature. Als dit het geval is dan wordt je uitgenodigd om op sollicitatie gesprek te gaan bij het bedrijf. Vanaf hier kan het heel snel gaan, want als het gesprek goed is gegaan en beide partijen zijn tevreden én willen met elkaar de samenwerking aangaan dan kunnen wij jou feliciteren met een stage facility management.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.