Stage hotelmanagement

Ben jij de aangewezen persoon die de opleiding hotelmanagement doet en stage moet gaan lopen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres! Vindt jij het helemaal geweldig om mensen een welkom gevoel te geven en lijkt het je echt super om later een hotel te managen waar je dat gevoel kunt overbrengen op de gasten?

Organiseren, managen, horeca en de economie zijn dingen waar je inzetbaar voor bent en waar jij mee te maken zult hebben op jouw stage.

Hoe vind ik nu een hotelmanagement stage?

Je bent al erg dicht in de buurt van het vinden van een stage in de richting van hotelmanagement. Je zit namelijk op de pagina waar al deze vacatures voor jou staan geselecteerd. Nu is het een kwestie van de juiste vacature vinden en kijken of dit bij jou past. Bekijk de vacatures en wanneer er eentje tussen zit die jouw interesse wekt en jou wel leuk lijkt dan kun je op de knop “ik heb interesse” drukken. Er zal meteen een melding binnenkomen bij de consultant en er zal binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen worden.

Kun jij jouw stage niet vinden, maar wil je wel op de hoogte blijven van de alle nieuwe vacatures? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want dan zul je wekelijks jouw vacatures toegestuurd krijgen. Ook kun je onze social media volgen, want hier wordt ook het een en ander aan vacatures gedeeld wat voor jou interessant kan zijn.

Wat moet ik doen wanneer ik op de “ik heb interesse” knop heb gedrukt?

Op het moment dat jij op deze knop hebt gedrukt zal de consultant van deze vacature een melding krijgen dat jij interesse hebt in die vacature. De consultant zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen en zal je uitnodigen voor een intake gesprek op het kantoor of via Skype. Met dit gesprek zal er kennis gemaakt worden tussen de consultant en de student en zal je het hebben over jou als persoon, maar ook over de vacature en het bedrijf.

Na de intake zal er een sollicitatie gesprek ingepland worden. Wanneer de consultant denkt dat jij de persoon bent om deze vacature in te vullen zal de consultant zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek inplannen bij het bedrijf waar jij de vacature interessant hebt gevonden. Wanneer beide partijen tevreden zijn over elkaar kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij in bezit bent van een stage hotelmanagement.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.