Bijbaan financieel Nijmegen

Op zoek naar een financiële bijbaan in Nijmegen? Gelukkig voor jou helpen we studenten in Nijmegen al sinds het begin van StudentenBureau in 1998 aan een financiële bijbaan. Onze contacten in Nijmegen zijn hierdoor uitgebreid en het aanbod groot. Alleen maar mooi voor jou! En genoeg ervaring in huis dus om jouw financiële bijbaan in Nijmegen snel op te speuren.

Jouw bijbaan financieel in Nijmegen snel gevonden

Er zijn veel verwachtingen gekoppeld aan de student van tegenwoordig en wij weten als geen ander hoe het is om het maximale uit je studententijd te halen. Maar dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er altijd minimaal €10 salaris per uur verdiend wordt! Daarnaast is het natuurlijk ook een hele mooie toevoeging op je cv! Kun jij je voorstellen hoe je toekomstig werkgever er tegenaan kijkt? Wij wel. Je laat de concurrentie achter je door je ervaring en verhoogt hiermee je baankans. Zie jij dit alles wel zitten en wil je snel starten aan jouw financiële bijbaan in Nijmegen? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures van financële bijbanen in Nijmegen beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.