Bijbaan financieel Leiden

Aan het snuffelen naar financiële bijbanen in Leiden? Wij kunnen je helpen. Al sinds 1998 helpen we studenten in Leiden bij het vinden van een financiële bijbaan. Dat resulteert in een breed netwerk en mooie opdrachten voor jou!

Jouw bijbaan financieel in Leiden snel gevonden

Een studentenleven is niet altijd even makkelijk, dat weten we maar al te goed. Ben jij even blij dat we daarom een salaris van minimaal 10 euro per uur tegenover staat! En denk daarbij ook even aan de baankans later, die gaat through the roof als ze zien dat jij relevante werkervaring hebt opgedaan... Alleen maar winnen, dus. Klaar voor jouw toekomst? Zie je het zitten om in Leiden te starten met je nieuwe, financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.