Bijbaan financieel Tilburg

Ben je op zoek naar een financiële bijbaan in Tilburg? Goed voor jou want wij helpen studenten in Tilburg al aan financiële bijbaan sinds onze oprichting in 1998. Hierdoor hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd in Tilburg dat er ook voor zorgt dat we altijd de meest uitdagende opdrachten hebben in de financële sector in Tilburg. Genoeg ervaring in huis dus om jouw financiële bijbaan in Breda te vinden!

Jouw bijbaan financieel in Tilburg snel gevonden

Ook wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is om je studentenleven maximaal te benutten en niet een stukje maand aan het einde van je geld over te hebben... Gelukkig voor jou kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10 salaris per uur tegenover staat! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk daarbij ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever als jij al ervaring hebt met een financiële bijbaan in Tilburg. Laat de concurrentie achter je en verhoog de kans op een goede baan later. Word jij hier warm van? Zie je het zitten om in Breda te shinen met je nieuwe, financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.