Bijbaan financieel Eindhoven

Dus jij bent op zoek naar een financiële bijbaan in Eindhoven? Lucky you,wij helpen studenten in Eindhoven al sinds onze start in 1998 aan een financiële bijbaan. Doordat we al langer in regio Eindhoven werken, hebben we een groot netwerk opgebouwd met uitdagende opdrachten. Genoeg ervaring in huis dus om jouw financiële bijbaan in Eindhoven snel en makkelijk te fixen.

Jouw bijbaan financieel in Eindhoven snel gevonden

Wij helpen je om het maximale uit je studentenleven te halen, want we begrijpen als de beste dat het lastig is om alle ballen hoog te houden. Gelukkig voor jou kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10 salaris per uur tegenover staat! Heel erg mooi meegenomen natuurlijk, maar denk ook eens even aan hoe dit gaat shinen op je cv. En ook hoe je overkomt op je toekomstig werkgever als jij al ervaring hebt met een financiële bijbaan in Eindhoven. Word jij hier warm van? Zie je het zitten om in Breda te shinen met je nieuwe, financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.