Bijbaan financieel Den Bosch

Je bent op zoek naar een bijbaan financieel in Den Bosch. Kijk eens aan, je bent helemaal op aan het juiste adres bij ons. Wij helpen (met veel liefde en plezier) sinds 1998 al studenten aan een financiële bijbaan in Den Bosch. Genoeg ervaring dus om te zorgen dat jij op een super vette plek terecht komt, waar jij elke werkdag met plezier heen gaat.

Jouw bijbaan financieel in Den Bosch snel gevonden

Tegenwoordig wordt er van een student verwacht dat, wanneer hij of zij de arbeidsmarkt op gaat, zij goed voorbereid zijn. Een financiële bijbaan in Den Bosch staat super goed op je cv, je hebt daarmee een streepje voor op je medestudenten. Daarnaast bouw je relevante werkervaring op en kun je de theorie van je studie goed toepassen in de praktijk. Super leerzaam! Wij snappen ook wel dat je als student graag een lekker centje bijverdiend, daarom altijd minimaal €10 salaris per uur bij jouw financiële bijbaan in Den Bosch! Kijk hieronder naar het overzicht van vette bijbanen die we je nu al kunnen aanbieden (wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe bij).

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.