Bijbaan financieel Den Haag

Ben je op zoek naar een financiële bijbaan in Den Haag? Lucky you, wij helpen studenten in Den Haag al sinds onze oprichting in 1998 aan een financiële bijbaan. Dit gaf ons de kans een uitgebreid netwerk op te bouwen in Den Haag en er op die manier voor te zorgen dat we altijd de meest uitdagende opdrachten hebben. Genoeg ervaring in huis dus om jouw financiële bijbaan in Den Haag te vinden.

Jouw bijbaan financieel in Den Haag snel gevonden

Wij begrijpen als de beste dat het lastig is om alle ballen hoog te houden en het maximale uit je studententijd te halen. Gelukkig voor jou kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10 salaris per uur tegenover staat! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever als jij al ervaring hebt met een financiële bijbaan in Den Haag. Doei concurrentie en hallo verhoogde baankans! Word jij hier warm van? Zie je het zitten om snel in Den Haag aan de slag te gaan met je nieuwe, financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.