9 financieel bijbanen in Amsterdam voor jou gevonden

Bijbaan financieel Amsterdam

Ben je op zoek naar een financiële bijbaan in Amsterdam? Lucky you want wij helpen studenten in Amsterdam al aan een financiële bijbaan sinds 1998. Hierdoor hebben we een uitgebreid netwerk om ervoor te zorgen dat we altijd de meest uitdagende opdrachten hebben. Genoeg ervaring in huis dus om jouw financiële bijbaan in Amsterdam te vinden.

Jouw bijbaan financieel in Amsterdam snel gevonden

Wij helpen je om het maximale uit je studentenleven te halen, want we begrijpen als de beste dat het lastig is om allemaal te bolwerken. Gelukkig voor jou kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10 salaris per uur tegenover staat! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever als jij kunt aantonen dat je al ervaring hebt door middel van een financiële bijbaan in Amsterdam. Doei concurrentie en hallo verhoogde baankans! Word jij hier warm van? Zie je het zitten om in Amsterdam te shinen met je nieuwe financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.