Bijbaan financieel Arnhem

Jij bent op zoek naar een financiële bijbaan in Arnhem. Dat is niet altijd even makkelijk te vinden. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Al sinds 1998 zijn wij dé partij om in armen te nemen als je op zoekt bent naar een financiële bijbaan in Arnhem. Dat heeft niet er niet alleen voor gezorgd dat we een netwerk hebben waar je u tegen zegt, maar ook dat we genoeg ervaring in huis hebben om jou snel te laten starten in Arnhem!

Jouw bijbaan financieel in Arnhem snel gevonden

Omdat wij heel erg goed snappen wat het inhoudt om een druk studentenleven te leiden, zorgen we er voor jou voor dat je altijd minimaal €10 salaris per uur krijgt voor je financiële bijbaan in Arnhem! Dat is natuurlijk al heel wat, maar ook voor later biedt het jou veel. Hoezo? Je onderscheid je van je studie genoten én je kunt aantonen bij je toekomstige werkgever dat je al relevante werkervaring hebt opgedaan. Zie jij het zitten om snel te starten aan de rest van je carriere? Zie je het zitten om in Arnhem te shinen met je nieuwe, financiële bijbaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.